Back to Top

Гипсокартон, шпакловки, боядисване Плевен

Гипсокартон Плевен

Гипсокартон ПлевенПоставянето на гипсокартон на тавана или стените във вашия апартамент или къща е желателно да се извършва от опитни професионалисти, специализирани в областта на сухото строителство. Във фирма Електротехстрой ЕООД Плевен извършваме всички необходими услугим свързани с доставката и монтажа на гипсокартона за вашия дом:

  • опънати тавани от гипсокартон
  • преградни стени
  • предстенна обшивка
  • поставяне на вата
  • монтаж на гипсокартон

При монтажа не пестим профили, защото държим на стабилността на конструкцията. Всички измервания правим с лазерен нивелир, за да получите вашите идеално прави стени и дома ви да получи един красив и уютен облик.

Шпакловки Плевен

Шпакловка ПлевенРазбира се, този облик би бил невъзможен без една от най-трудоемките и фини дейности след полагането на гипсокартона – т.нар шпакловка. Шпакловките са необходими за постигане на невероятно прави и супер гладки тавани и стени. Ако шпакловането не е извършено от опитен специалист, тогава и най-малките грапавини и неравности без проблем проличават при светлина.

Искате все пак стените да са перфектни нали ? – обърнете се към специалистите от Електротехстрой Плевен. Ако сте се уплашили, че нашия перфекционизъм ще ви струва скъпо, по-добре ни се обадете и ще ви направим страхотна оферта.

В Електротехстрой шпакловката извършваме на два етапа и след като стените или тавана са идеално гладки, можем да преминем към следващата и завършваща дейност при вашия ремонт – боядисването.

 

Боядисване Плевен

Боядисване ПлевенТова е дейност, която много хора подценяват и мислят, че могат да се справят сами с боядисването на дома си. Да, възможно е и така да се получи, но ако не желаете да рискувате при финалния етап на вашия ремонт, по-добре се доверете на нашите бояджийски услуги.

Многобройните ни клиенти в гр. Плевен остават удивени от начина на работа и крайния резултат, когато стените и тавани са боядисани от наш специалист. Това не е хвалба без покритие, може да разгледате прецизността на нашата работа винаги.

Освен със самия процес на боядисване, ние ще ви консултираме и за подходящите цветове и избор на марка боя, като разбира се ще се съобразим и с вашия бюджет.

Ако търсите бърза, качествена и евтина услуга от горепосочените, не се колебайте да се свържете с нас:

Електротехстрой ЕООД

гр.Плевен
тел.: 087 989 5661
email: contact@eltechstroy.com
web: https://eltechstroy.com