Back to Top

Електро услуги

Екипът на Електротехстрой ЕООД предлага широка гама електро услуги на територията на гр. Плевен и региона. Ако желаете да постигнете високо качество на изпълнението при оптимална цена, може да се свържете с нас на тел. 0879 895 661 или да отправите запитване през контактната форма на сайта.

Изграждане на ел.инсталации

електро услуги плевенСвържете се с нас, ако имате нужда от изграждане на цялостна ел. инсталация на вашето жилище, офис или магазин. Ние ще направим проучване, ще ви дадем професионална консултация и ще извършим всички дейности от полагането на структурно окабеляване до стартирането в експлоатация на електро инсталацията или най-общо казано целия процес по изграждането на надеждна и качествена ел. инсталация.
Самия процес се състои от следните стъпки:

Полагане на проводник от ел. табло до разклонителна кутия

Полагане на от разклонителна кутия до ел ключ или контакт, полагане на проводник от разклонителна кутия до осветително тяло

Монтаж на разклонителна кутия

Подвързване на разклонителна кутия

Създаване на отвори за конзоли

Създаване на отвор за разклонителна кутия

Монтаж на кутия за ел. табло

Свързване на ел. табло

Свързване на контакти и ключове

Монтаж на осветителни тела

Ремонт на ел. инсталации

електро услуги плевенАко е дошло времето за ремонт на старата ви ел. инсталация ние сме насреща. Също така ще откликнем и при възникнала аварийна ситуация. Под планов ремонт на инсталацията имаме предвид подмяна на ел.табло, смяна на електрически кабели, подмяна на контакти, привързване на разклонителни кутии, монтаж на осветителни тела и електрически ключове.

Монтаж, демонтаж на ключове и контакти

За да не се налага загрозяване на помещението посредством десетки метри разклонители, най-добре е да помислите за оптимален брой контакти. Нашите специалисти ще монтират необходимия брой за вас.

Преместване на контакти и ключове

Извършвате сериозни размествания в интериора си и ви необходимо преместване от текущите позиции на наличните ел. контакти и ключове? Ще решим професионално този проблем за Вас, като изградим нови гнезда и монтираме контактите.

Монтаж на дефектнотокови защити

Дефектно токовите защити (ДТЗ) са устройства, които изключват напрежението през тях при утечка по-малка от 30мА. Основното предназначение на ДТЗ е да се намали риска от поражение от електрически ток (протичане на ток през тялото на човек). Монтират се само и единствено на трижилна ел. инсталация. При необходимост преработваме двужилна ел. система в трижилна. Нашите специалисти монтират монофазни и трифазни дефектно токови защити, а също така и катодни отводители.

Други електро услуги Плевен

Смяна на витлови предпазители
Смяна на захранващи кабели
Преместване на ел. табла
Откриване кражба на ток
Слаботокови инсталации
Монтаж на контактори
Монтаж на осветителни тела, прожектори
Монтаж на автоматични предпазители
Ремонт на стълбищно осветление
Смяна крушки със светодиоди
Преместване на бойлери
Монтаж на електромери
Смяна на електро табла
Монтаж на бойлери
Ремонт на ел. табла
Скрито осветление

Етикети: Електро услуги Плевен, електро услуги, ел. услуги Плевен

Освен ел.услуги можем да предложим също монтаж на гипсокартон, шпакловки и боядисване и всякакви ремонтни дейности.